DISTÀNCIA LLARGA.

19KM

Preu = 10€

CLASSIFICACIONS 2024 »

7

Circuit llarg
per a corredors!

Nou recorregut de 19km amb 800 de desnivell positiu per a corredors!

Circuit que comparteix els primers kilòmetres amb el recorregut de 13; que surt de Terrades passant pel camí de les granges i arriba al Santurai de la Salut per coronar l’Ermita de Santa Magdalena a través de trams de pista, corriols i tartera. Ja a dalt (1r avituallament – líquid), gaudirem d’unes espectaculars vistes al Pantà de Boadella i Prineus. Tot seguit, baixarem l’Ermita fent la carena de la muntanya fins arribar al Camí de la Muga, (2n avituallament – líquid i sòlid), des d’on continuarem per arribar a Sant Llorenç de la Muga.

Girarem a la dreta, per travessar part del poble emmurallat i pujar a la Torre de Guaita (Torre dels Moros). Tornarem a baixar per un tall asfaltat i agafarem la pista que travessa el bosc amb puges i baixes fins arribar al 3r avituallament (líquid i sòlid). Seguirem baixant passant sobre la Muntada i pujarem fins arribar a dalt de la Serra de la Quella. Tot seguit i després d’un corriol força tècnic, arribarem al corriol de Can Trilleta, continuarem per la pista (4t avituallament – líquid) i pujarem per un altre corriol fins al Mas de Can Tomitxo.

Tot seguit, baixarem per corriol encarant la Font de Can Taronget fins agafar el corriol d’alzines que ens portarà a travessar 2 vegades el Rec de la Penya i endinsar-nos dins del bosc per una sèrie de ziga-zagas fins a sortir a la pista del Camí de Mas Brugué. (5é avituallament – líquid i control de dorsals). Agafarem el corriol que ens porta al Camí de la Mota, travessant el Rec de la Penya i finalment, arriba l’últim tram de pista que ens porta a la línea de meta. Últim avituallament on trobareu fruita, begudes i entrepans de botifarra o vegans per poder-vos refer de l’esforç!

2 JUNY 2024

08:30H

TERRADES

19 KILÒMETRES

800 D+

6 AVITUALLAMIENTS

El track

VEURE RUTA

DESCARREGAR

RECORREGUT

Terrades – Ermita Santa Magdalena – Camí de la Muga – Sant Llorenç de la Muga – Torre de Guaita – Serra de la Quella – Mas de Can Tomitxo – Rec de la Penya – Terrades.

Avituallamients

» Avituallament 1 = Líquid (km 3)

» Avituallament 2 = Líquid i sòlid (km 6)

» Avituallament 3 = Líquid i sòlid

» Avituallament 4 = Líquid

» Avituallament 5 = Líquid + control de dorsal

» Avituallament 6 = Líquid i sòlid (arribada)

SERVEIS

}

Cronometatge

Zona de parking

Zona per autocaravanes 

Entrepà a l’arribada

Opció entrepà vegà

Lavabos públics

Servei de bar

Sortejos per a tots els participants

Inscripció online:

Ja pots fer la teva inscripció online a través de la pàgina web de CURSES.CAT. Després d’emplenar i enviar les dades que es demanen, us arribarà un email de confirmació. Si no rebeu cap email, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’0rganització.

 

Recollida de dorsals i inscripció presencial

Dissabte 1 de juny de 18h a 21h podreu realitzar la vostra inscripció presencial a la Plaça Major de Terrades (carpa ajuntament) i el mateix dia de la cursa (2 juny) de 07:15h a 08:15h. Es recomana venir amb el temps necessari per evitar cues i aglomeracions. La sortida de la prova serà a les 8.30h

IMPORTANT: La quantitat d’inscripcions presencials disponibles vindrà condicionada per les inscripcions online.

Preu cursa 19km:

El preu de la cursa de 19km és de 10€ per les inscripcions anticipades online i de 15€ per les inscripcions presencials el mateix dia de la cursa. En ambdós casos, s’inclou la llicència d’assegurança temopral amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat.