DISTÀNCIA CURTA.

13KM

Preu = 6€

CLASSIFICACIONS 2024 »

7

Circuit curt per caminadors i corredors!

Circuit que comparteix els primers kilòmetres amb el recorregut llarg; que surt de Terrades passant pel camí de les granges i arriba al Santurai de la Salut per coronar l’Ermita de Santa Magdalena a través de trams de pista, corriols i tartera. Ja a dalt (1r avituallament – líquid), gaudirem d’unes espectaculars vistes al Pantà de Boadella i Prineus. Tot seguit, baixarem l’Ermita fent la carena de la muntanya fins arribar al Camí de la Muga, (2n avituallament – líquid i sòlid), des d’on continuarem per arribar a Sant Llorenç de la Muga.

Trobareu el 3r avituallament – líquid abans d’afrontar els últims kilòmetres del recorregut que transcorreran entre corriols i boscos fins arribar, novament, al poble de Terrades, on trobareu l’últim avituallament amb fruita, begudes i entrepans de botifarra o vegans per poder-vos refer de l’esforç!

2 JUNY 2024

08:30H

TERRADES

13 KILÒMETRES

430 D+

4 AVITUALLAMIENTS

El track

VEURE RUTA

DESCARREGAR

RECORREGUT

  • Terrades
  • Camí de les Granges
  • Coll de la Salut
  • Santa Magdalena
  • Camí de la Muga
  • Sant Llorenç de la Muga
  • Camí d’en Joan
  • Terrades

Avituallamients

Km 3 – Santa Magdalena: Líquid

Km 6 – Camí de la Muga: Líquid y sòlid

Km 8,5 – St. Llorenç de la Muga: Líquid

Arribada: Líquid i sòlid (entrepà botifarra o entrepà vegà)

SERVEIS

}

Cronometatge

Zona de parking

Zona per autocaravanes 

Entrepà a l’arribada

Opció entrepà vegà

Lavabos públics

Servei de bar

Sortejos per a tots els participants

Inscripció online:

Pot fer la teva inscripció online a través de la pàgina web de CURSES.CAT. Després d’emplenar i enviar les dades que es demanen, us arribarà un email de confirmació. Si no rebeu cap email, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’0rganització.

 

Recollida de dorsals i inscripció presencial

Dissabte 1 de juny de 18h a 21h podreu realitzar la vostra inscripció presencial a la Plaça Major de Terrades (carpa ajuntament) i el mateix dia de la cursa (2 juny) de 07:15h a 08:15h. Es recomana venir amb el temps necessari per evitar cues i aglomeracions. La sortida de la prova serà a les 8.30h

IMPORTANT: La quantitat d’inscripcions presencials disponibles vindrà condicionada per les inscripcions online.

Preu cursa 13km:

El preu de la cursa de 13km és de 6€ per les inscripcions anticipades online i de 10€ per les inscripcions presencials el mateix dia de la cursa. En ambdós casos, s’inclou la llicència d’assegurança temopral amb cobertura únicament vàlida per la durada de l’activitat.